dimarts, 31 de juliol del 2012

AVUI, ALÇO LA MEVA VEU.


Comença el mes d’agost amb la dramàtica notícia que la Generalitat no pagarà els concerts a les entitats i empreses del tercer Sector que treballen atenent a les persones minusvàlides i a la gent gran que depenen d’altres per viure.  Aquestes empreses i entitats avui han manifestat que  no poden pagar als professionals que garanteixen aquest servei, el qual és un dret protegit per la legislació.

Davant els problemes de tresoreria el govern a pres la decisió política de triar a qui deixa de pagar, i ho ha fet deixant a d’intempèrie al sector social més vulnerable, al més feble i al més necessitat de la nostra societat.

Governar és fonamentalment prioritzar que fer o que deixar de fer, per les accions d’un govern es coneix la seva identitat.

Aquesta decisió política és d’una gravetat màxima, d’una insensibilitat extrema i d’una gran covardia.  Que busquin els recursos, però si realment són incapaços de trobar-los, que prioritzin d’una altra manera.

Una vegada més el nostre govern es caracteritza per protegir als més forts i castigar als més febles.

No vull pensar que el govern hagi especulat en triar a aquest sector i el mes d’agost, perquè les persones afectades pel servei no poden cridar ni manifestar-se i els treballadors perjudicats ser poc escoltats. Perquè això seria massa repugnant i pervers.

Des de la indignació alço la meva veu en contra d’aquesta decisió governamental que genera tanta  injustícia !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada