diumenge, 9 d’octubre del 2011

La comunicació digital.

Aquests mes de setembre he fet un curs de comunicació digital, amb el reconegut i competent periodista Alfred Picó com a professor i un grup de joves professionals de la comunicació de diverses administracions públiques, com a alumnes.

El curs ha estat curt,  però molt  intens i enriquidor. Les cinc sessions de quatre hores s’han omplert del contingut aportat pel nostre professor i farcit de les aportacions de tots els alumnes. l’Alfred Picó, amb una exquisida mestria i habilitat ha sabut combinar l’aprenentatge amb la diversió. Tot un repte que els qui hem participat hem pogut gaudir. 

La paraula i Internet. Comunicació i digital, dos elements que combinats amb el domini de les dues tècniques resulta ser una eina poderosa, gairebé màgica. Perquè de poderosa ja ho és la paraula, qui la utilitza amb mestria sap seduir, ensenyar, fer gaudir i fer plorar,...i Internet és el somni fet realitat de poder estendre el poder dela paraula en un món permanentment connectat.

Aquest curs ha estat un petit tast, on hem pogut percebre els recursos gairebé infinits que poden acompanyar a la poderosa paraula:amb el de la imatge, el del color, el de la música ... i llançar-la a la xarxa com qui llença un esquer

Ara bé, l’èxit en l’ús d’aquest poder, no es troba amb qui millor domini les eines sinó amb aquells qui, junt amb el domini de les eines de la comunicació digital, tinguin un bon missatge, una bona idea, un bon projecte. Vet aquí que la capacitat creativa i innovadora segueix sent la clau, tal i com era en les àgores de civilitzacions antigues. 

Això em reconforta.

  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada