dijous, 26 de maig del 2011

BON VENT I BARCA NOVA,

Us faig arribar aquests ratlles per a informar-vos d’una decisió que he pres derivada dels resultats electorals del diumenge.

Com sabeu, jo em presentava per tornar a encapçalar el projecte que va il·lusionar la ciutat el 2003, adaptant-lo a la nova realitat social i econòmica. Però no hem guanyat.

La dinàmica política provocada per la moció de censura fa que el meu rol pugui condicionar la llibertat política dels nous regidors i regidores dels diferents grups de l’ajuntament en l’establiment d’aliances. Jo no vull ser cap condicionant, tothom ha d’actuar amb llibertat. Per tant he decidit renunciar a l’acta de regidor.

Sempre he procurat actuar des de la responsabilitat, intentant posar per davant els interessos generals i sempre he procurat també ser honrat, honest i coherent, amb la meva acció. Crec que aquest és l’únic patrimoni que té un servidor públic. Per tant aquesta decisió està presa des d’aquesta lògica.

M’agradaria trobar la vostra comprensió i us he de dir que us estic enormement agraït pel vostre suport.

Jo seguiré treballant, com un ciutadà més, des de la meva vocació política. pel que és la meva passió: Cerdanyola.

Segur que tindrem moltes ocasions per coincidir.

Una forta abraçada.

Toni Morral.   

1 comentari:

  1. Toni, per a molts electors ets el nostre únic referent polític a Cerdanyola. Això vol dir que no ens cal veure’t ocupant una regidoria per a que continuïs significant per a nosaltres exactament el mateix que quan eres alcalde de la ciutat. Aquest estatus tu el tens, en canvi,per a la resta de polítics, de moment, és una assignatura pendent en la que podran imitar-te,però mai igualar-te.

    ResponElimina